Servicii imobiliare
Agentia Imobiliara FIRST HOME din Focsani ,jud Vrancea presteaza servicii complexe de consultanta si intermediere imobiliara in interesul beneficiarilor in vederea vanzarii-cumpararii sau in vederea inchirierii de imobile. Comisionul se datoreaza agentiei doar in cazul incheierii contractului de vanzare-cumparare sau a unui alt act de transfer al proprietatii sau in cazul incheierii unui contract de inchiriere.

Servicii de intermediere imobiliara pentru vanzare si inchiriere imobile

Preluam de la prorietari diverse tipuri de imobile pe care le promovam in vederea vanzarii sau inchirierii.

Principalele tipuri de imobile de care ne ocupam sunt: apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale, spatii industriale, spatii pentru birouri si terenuri.

Serviciul de intermediere imobiliara are loc in baza unui contract de intermediere imobiliara pentru vanzare sau inchiriere incheiat intre propriatar si agentie.

In esenta, obiectul contractului il reprezinta serviciul de intermediere imobiliara prestat de agentie in interesul beneficiarului. In cazul in care agentia identifica un cumparator care accepta si cumpara oferta acestuia, beneficiarul va plati agentiei comisionul in cuantumul prevazut in contract.

Pentru realizarea contractului agentia intreprinde pe cheltuiala sa demersuri specifice de publicitate si promovare imobiliara a ofertei.

Vizionam imobilul in vederea preluarii ofertei spre vanzare sau inchiriere.

Inregistram pe formulare specifice agentiei toate informatiile si detaliile necesare unei evaluari obiective a pretului si pentru promovarea acestuia.

Verificam situatia juridica a imobilului.

Identificam si comunicam proprietarului avantajele si dezavantajele imobilului, comparativ cu alte oferte pe care le avem deja spre vanzare.

Toate ofertele imobiliare preluate de noi in vederea vanzarii sau inchirierii sunt prezentate pe site cu poze relevante.

Promovam oferta in presa si publicatii de specialitate sau in pliante si reviste proprii.

Publicam oferta pe site-ul nostru si pe cele mai importante site-uri cu specific imobiliar imobiliare.ro, olx.ro, storia.ro si altele.

Identificam, selectam si prezentam beneficiarului, potentiali cumparatori pentru oferta.

Informam beneficiarul despre acceptarea ofertei si asistam procesul de negociere.

Oferim beneficiarului consultanta si asistenta pentru finalizarea vanzarii si incheierea actelor de transfer ale proprietatii, sau a contractului de inchiriere.

In cazul in care se doreste incheierea unui antecontract de vanzare-cumparare agentia va elabora si redacta acest act in conditiile stabilite de comun acord de beneficiar si potentialul cumparator.

Servicii de intermediere imobiliara pentru cumparare si inchiriere imobile

Prestam serviciul de intermediere imobiliara in interesul beneficiarului (cumparator sau chirias) in schimbul platii comisionului.

Serviciul consta in identificarea unor proprietati imobiliare sau terenuri care sa corespunda cererii beneficiarului, in vederea incheierii unui act de transfer al dreptului de proprietate sau a unui contract de inchiriere.

Agentia face selectia proprietatilor imobiliare si a terenurilor compatibile cu cererea beneficiarilor.

Prezentam beneficiarilor informatii din baza proprie de date despre preturile practicate pe piata pentru tipul de imobil solicitat.

Programam si asiguram vizionarea ofertelor imobiliare.

Informam beneficiarul asupra nivelului estimativ al costurilor ocazionate de transferul de proprietate.

Asistam procesul de negociere intre vanzator si cumparator.

Verificam situatia juridica a imobilului si acordam asistenta juridica clientului.

Elaboram si sa redactam antecontracte de vanzare-cumparare in conditiile stabilite de comun acord intre vanzator si cumparator.

Oferim beneficiarilor consultanta si asistenta pentru finalizarea cumpararii si incheierea contractului de vanzare-cumparare in forma autentica la notar sau a contractului de inchiriere.

Oferim beneficiarului informatiile pe care le detinem, sau pe care in mod rezonabil le cunoastem despre: caracteristicile generale ale imobilului, care pot influenta decizia de cumparare, incluzand nivelul de finisare, dimensiuni, vechime si pozitionarea fata de punctele cardinale; posibilele avantaje sau dezavantaje ale zonei si vecinatatii imobilului.